Taksäng P726P

Planlösning i P726P

En liten husbil på 7,15 m, som kan ta emot 5 personer, sticker ut med en mycket stor salong vars tjocka L-formade soffa garanterar en optimal komfort och med en bred taksäng som är lätt åtkomlig. P726P är en mycket behaglig husbil genom att det inte finns några trappsteg inne i bodelen och genom att det är så lätt att röra sig överallt i den.

Vardagsrum

Tack vare den stora L-formade salongen för 6 personer, känns det aldrig trångt i P726P. Middag med vänner, myskväll eller brädspel med familjen, det är alltid lika trevligt att slå sig ner kring bordet. Den breda taksängen på 140×200 är åtkomlig utan stege, för den kan sänkas ner elektriskt till 110 cm från golvet.

Kök

Ett kök som faktiskt känns stort: förvaringar, arbetsyta, 3-lågig spisplatta och stort ljust fönster. Dess L-form gör det lättare att röra sig i bilen.

Badrum och toalett

Tvättställ, WC och dusch har placerats i ett rymligt badrum med ett djup på nästan 1,50 m.

Rum

Sovrummet kan skiljas från framdelen med hjälp av en skjutbar vägg. Förutom det stora badrummet som ligger längs bädden, innehåller rummet en stor garderob. En riktig svit för föräldrarna!

Kabin

Med sitt nya chassi Fiat Ducato CSS Euro6D är P726P redo att följa med dig överallt. Bilen är effektiv och lätthanterlig och har en utmärkt körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering. I tillval finns ett mediepaket som omfattar en backkamera med vidvinkel för enklare parkering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det isolerade lastutrymmet är tillgängligt från utsidan och insidan för att lätt ta ut det du behöver. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.15 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
5
Sovplatser
4+2 tillval
Matplatser
6
Volym i sidofack
1550 l
Last
575 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top