Halvintegrerad P726FGJ

Planlösning i P726FGJ

Hela Pilotes essens är koncentrerad i detta fordon: en modern och strålande atmosfär, den optimala planlösningen gör det möjligt att enkelt förflytta sig i hela fordonet och isoleringen är av klass 3. Denna halvintegrerade har allt som en stor har, trots att den är kompakt. Dess 7,20 m rymmer en ”face to face”-salong, ett stort kök, separat badrum, en stor mittplacerad säng och en taksäng.

Vardagsrum

Den koketta dinetten omfattar två behagliga soffor. 5 personer kan sitta bekvämt i dem omkring den stora bordsskivan. I utrustningsnivån Sensation har salongen en L-formad soffa som placerats kring ett bord i mitten.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P726FGJ har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i P726FGJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170×205.

Kabin

P726FGJ är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.2 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
2850 l
Last
575 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top