Taksäng P726FC

Planlösning i P726FC

Den rymliga halvintegrerade P726FC är som gjord för att uppfylla önskemålen på stora inre volymer: omkring mittsängen på 150 x 190 cm, i badrummet som separerats med en dubbel skiljevägg, i köket och i salongen med stora soffor. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. Upp till 5 personer kan följa med.

Vardagsrum

Den koketta dinetten omfattar två behagliga soffor. 5 personer kan sitta bekvämt i dem omkring den stora bordsskivan. I utrustningsnivån Sensation har salongen en L-formad soffa som placerats kring ett bord i mitten.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P726FC har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

Mittsängen i P726FC har ett riktigt XL-format (150 x 190cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Kabin

P726FC är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.2 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
1830 l
Last
575 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top