Taksäng Kompakt P696S

Planlösning i P696S

Inte mindre än 6 personer kan resa, sitta runt bordet och sova ombord på P696S. En kompakt halvintegrerad för hela familjen, med 6 sittplatser och 6 sovplatser: våningssängar bak, dubbel taksäng och extra sovplats i dinettutrymmet.

Vardagsrum

I den bekväma salongen i P696S kan 6 personer enkelt sätta sig till bords tack vare de två dinettutrymmena. Du får även en elstyrd taksäng avsedd för två personer. Detta gör den till det idealiska valet för att resa med familjen.

Kök

Kylskåpet har en volym på 160 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt gasspisen med två lågor ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Badrum och toalett

I ett utrymme som även innehåller toaletten finns ett duschskåp som har en avskiljande dörr, vilket är både bekvämt och praktiskt.

Rum

Våningssängarna med måtten 85 x 220 cm, spjälbotten och Bultex®- madrass är lämpliga för barn i alla åldrar. Den nedre sovplatsen kan höjas för att öka lastutrymmets volym.

Kabin

P696S är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Du kommer att uppskatta körkomforten med den nya motorn. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Du kan förstora lastutrymmets volym genom att höja den bakre sängen, vilket ger dig en förvaring som är 1,36 m hög!

Technical informations

Längd
6.99 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
6
Sovplatser
6+- tillval
Matplatser
6
Volym i sidofack
840 l
Last
675 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top