Halvintegrerad Kompakt P696GJ

 

.resp-container { position: relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%; } .resp-iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

Planlösning i P696GJ

Den eleganta och kompakta (6,99 m) P696GJ är en idealisk kompromisslösning. Alla utrymmen har utformats för att vara bekväma och praktiska. Denna halvintegrerade är känd för en utmärkt rörlighet från salongen till sovrummet och en riktig avskiljning mellan dag och natt.

Vardagsrum

I den bekväma salongen i P696GJ kan du enkelt sätta dig till bords med tre andra måltidsgäster. Om du väljer en L-formad salong (i tillval), får du ännu mer komfort och trivsamhet.

Kök

Alla utrymmen i köket har optimerats för att du ska kunna laga mat i lugn och ro. Bredvid den 2-lågiga spisen finns en tillräckligt stor arbetsyta. I kylskåpet på 138 l kan du förvara det mesta av dina matköp och slipper gå till torget varje dag.

Badrum och toalett

Denna halvintegrerades kompakta storlek hindrar inte att ha en dusch som är separerad från toalettstolen. Takfönstret som utrustats med ett myggnät ger dig ljus och frisk luft under vackra sommardagar.

Rum

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i P696GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Kabin

P690C har byggts på nya Fiat Ducato CSS och är ett fordon du kan lita på. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering. Du kan också välja ett mediepaket och använda backkameran med mycket vid vinkel. Att parkera bilen blir då en barnlek.

Utvändigt

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Baktill har det stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
6.99 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4
Matplatser
5
Volym i sidofack
2850 l
Last
625 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top