Taksäng Kompakt P696D

Planlösning i P696D

Den nya kompakta halvintegrerade P696D på 6,90 m har utformats med tanke på husbilsägare som vill ha stora livsutrymmen. De kommer att uppskatta rymligheten i denna bil, som har en stor salong, en maximal sovplats, ett stort kök med ett stort kylskåp, ett stort klädskåp och ett stort lastutrymme, tack vare en mycket ergonomisk inredning.

Vardagsrum

Du får även en elstyrd taksäng avsedd för antingen två barn eller en vuxen. Detta gör den till det idealiska valet för att resa med familjen.

Kök

Köket är ljust tack vare stora glasrutor och har ett stort antal lampor. Det är försett med en mycket funktionell arbetsyta, många förvaringar, ett stort kylskåp med en volym på 160 l och en 3-lågig spis för att laga mat utan besvär.

Badrum och toalett

Badrummet baktill, med separat dusch, täcker hela bredden och är ljust tak vare takfönstret. Det innehåller ett mycket stort klädrum med skåp, lådor och direkt åtkomst till lastutrymmet.

Rum

Sovdelen består av en stor XXL-taksäng på 160×200 cm som kan sänkas till 80 cm från golvet för åtkomst utan stege. En extra sovplats i salongen har rum för två gäster och låter P696D ha 4 platser på registreringsbeviset.

Kabin

P696D har byggts på nya Fiat Ducato CSS Euro6D och är ett fordon du kan lita på. Du kommer att uppskatta körkomforten med den nya motorn. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering. Du kan också välja ett mediepaket och använda backkameran med mycket vid vinkel. Att parkera bilen blir då en barnlek.

Utvändigt

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Baktill har det mycket stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. På förarens sida finns ett ovanligt stort lastutrymme, som täcker bilens hela höjd. Idealiskt för att förvara skidor, metspön eller surfbrädor. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
6.99 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
6
Volym i sidofack
2880 l
Last
595 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top