Taksäng Kompakt P626D

 

.resp-container { position: relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%; } .resp-iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

Planlösning i P626D

Denna ultrakompakta halvintegrerade är unik på marknaden, den erbjuder komforten i en husbil i vanformat. Längden på P626D är 6,20 m och den ger en ny duoupplevelse, i en miljö som är både rymlig och ergonomisk.

Vardagsrum

En extra stor ”face to face”-salong med två stora bänkar för att rymma upp till 7 personer. Det stora bordet är vikbart och skivan är skjutbar för att göra det lättare för folk att röra sig. Det stora fönstret ger ett behagligt ljus under hela dagen. Ett flertal LED-ljus skapar en varm stämning på kvällen. Det ledade stödet passar till en 18,5″-TV.

 

Kök

Köket har en vacker bänkskiva, ett kylskåp som rymmer 138 liter och gott om förvaringsutrymmen.

Badrum och toalett

Det smarta badrummet är ljust och har ett takfönster. Utrymmet har utformats för att ge dig maximal komfort i badrummet, utan att förlora något utrymme i det övriga livsutrymmet. När du kommer in ser du bara handfatet, den stora spegeln och toaletten, men där finns även en dusch som finns dold på andra sidan av mellanväggen. När du vill duscha vrider du bara på väggen för att öppna upp duschutrymmet. Om du drar i gardinen upptäcker du ett nytt förvaringsutrymme.

 

Rum

Taksängen är 160 x 220 och sänks ner så att den är 80 cm från golvet

Kabin

Den ultrakompakta P626D är byggd på Fiat Ducato CSS, så den kan ta dig överallt. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du njuta av körkomforten. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i förarhytten lugn och isolering.

Utvändigt

P626D har ett rymligt lastutrymme för ett så litet fordon, med ett område som frigör hela fordonets höjd. En utvändig utdragbar förvaringslåda finns tillgänglig som tillval.

 

Technical informations

Längd
6.2 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
6
Volym i sidofack
1250 l
Last
695 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top