Integrerad DPS G740GJ

Planlösning i G740GJ

Den rymliga helintegrerade G740GJ är som gjord för att uppfylla önskemålen på stora inre volymer: I det stora sovrummet med dess enkelsängar, i badrummet som separerats med en dubbel skiljevägg, i köket och i salongen med stora soffor. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor.

Vardagsrum

De rymliga sittplatserna i L-salongen är en inbjudan till trivsamhet. 5 personer kan sitta runt det justerbara bordet. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820×520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

G740GJ har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Rum

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i G740GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170×205.

Kabin

G740GJ är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och är redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett Aguti-säte kan du uppskatta bilens körkomfort tack vare den exceptionella sikten som fronten erbjuder. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden kan du förvara dina ägodelar utan risk. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4+1 tillval
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
3250 l
Last
580 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top