Integrerad DPS G740C

 

.resp-container { position: relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%; } .resp-iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

Planlösning i G740C

G740C är en verkligt bekväm husbil, som innehåller harmoniska utrymmen på ett 15 cm servicegolv. Den stora mittsängen på 150 cm, badrummet med dubbel skiljevägg och den L-formade salongen för 5 personer gör den till ett säkert kort.

Vardagsrum

De rymliga sittplatserna i L-salongen är en inbjudan till trivsamhet. 5 personer kan sitta runt det justerbara bordet. Den stora sidosoffan (80 cm) har ett inre förvaringsutrymme.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

G740C har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Rum

I sovrummet finns en stor mittsäng på 150×190 och ett trivsamt utrymme på 2,05 m i huvudänden. Utrymmet omkring bädden har utformats för att garantera en enkel åtkomst till garderoberna och hyllor. I tillval kan sängens huvudände höjas elektriskt för att lämna större utrymme i fotänden.

Kabin

G740C har byggts på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och är ett fordon du kan lita på. Du kan uppskatta bilens körkomfort bland annat tack vare den exceptionella sikten som fronten erbjuder. När du stannar kan du njuta av vyerna genom den stora vindrutan. Du kan också välja ett mediepaket och använda backkameran med mycket vid vinkel.

Utvändigt

Med sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden är nedsänkt och underlättar lastningen av dina tillbehör. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4+1 tillval
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
2020 l
Last
580 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top