Integrerad DPR G741FC

Planlösning i G741FC

Den stora salongen med face-to- face soffor öppnar utrymmet i G741FC. Harmoni och volymer dominerar. Det har aldrig varit så lät att röra sig omkring mittsängen eller komma åt taksängen. Med dess Al-ko chassi, 20 cm dubbelgolv, rikliga utrustning som standard och mycket bekväma livsutrymmen, lockar den dig att upptäcka världen.

Vardagsrum

Två stora lädersoffor är placerade mitt emot varandra i denna omsorgsfullt utformade salong. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. Det textilklädda taket och de många LED-lamporna skapar en varm stämning i detta vackra livsutrymme.

Kök

Köket innehåller en praktisk arbetsyta, ett 160 l kylskåp, en 2-lågig gasspis med hög effekt samt stora lådor och kastrullskåp. Dessa högklassiga anordningar erbjuder en daglig komfort.

Badrum och toalett

G741FC har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme. En fullängdsspegel kompletterar inredningen i det eleganta badrummet.

Rum

Sovrummet har en stor mittsäng på 150×190. Passagen runt bordet har utformats för att garantera en enkel åtkomst till klädskåpen och ett litet toalettbord. Hyllorna vid sänggavlarna erbjuder ytterligare förvaringar. Sängens huvudände kan höjas elektriskt, och det finns två högtalare och ett TV-uttag i det här stora sovrummet.

Kabin

G741FC har byggts på en Fiat Ducato CSS Euro6D bas med ett Al-ko chassi som har bred hjulvidd. Dess nedsänkta grundplattan och de fristående hjulen ger en betydande stabilitet. Bekvämt installerad i ett Aguti-säte kan du uppskatta bilens körkomfort tack vare den exceptionella sikten som fronten erbjuder. Förarplatsen har ett omsorgsfullt utförande och är väl utrustad: reglage på ratten, farthållare/-begränsare, bilradio med 8’’ skärm, backkamera….

Utvändigt

Med sitt estetiska utseende, sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det dubbla golvet på 20 cm på hela bredden erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
7.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
3010 l
Last
520 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top