Integrerad DPS G740FGJ

 

.resp-container { position: relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%; } .resp-iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

Planlösning i G740FGJ

G740FGJ, som är relativt ny i Galaxy-serien, är en bekväm helintegrerad för 4 personer, med enkelsängar, taksäng och face-to- face salong. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor.

Vardagsrum

Två sidosoffor mitt emot varandra i en salong i längdriktningen. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820×520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust. Salongen är kompatibel med ALDE och är därför alltid skön, både sommar och vinter.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet på 160 l.

Badrum och toalett

G740FGJ har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Rum

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i G740FGJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Kabin

G740FGJ har byggts på nya Fiat Ducato CSS Euro6D Bekvämt installerad i ett Aguti-säte kan du uppskatta bilens körkomfort tack vare den exceptionella sikten som fronten erbjuder. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det isolerade lastutrymmet kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
7.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
3250 l
Last
540 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top