Integrerad DPS G740FC

 

.resp-container { position: relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%; } .resp-iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

Planlösning i G740FC

G740FC, som är ny i Galaxy-serien, erbjuder harmoniska livsutrymmen och lätthet att röra sig i hela bilen. Den stora mittsängen på 150 cm, badrummet med dubbel skiljevägg och face-to-face salongen för 5 personer gör den till ett säkert kort.

Vardagsrum

Två sidosoffor mitt emot varandra i en salong i längdriktningen. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820×520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust. Salongen är kompatibel med ALDE och är därför alltid skön, både sommar och vinter.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet på 160 l.

Badrum och toalett

G740FC har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Rum

I sovrummet finns en stor mittsäng på 150×190 och ett trivsamt utrymme på 2,05 m i huvudänden. Utrymmet omkring bädden har utformats för att garantera en enkel åtkomst till garderoberna och hyllor. I tillval kan sängens huvudände höjas elektriskt för att lämna större utrymme i fotänden.

Kabin

G740FC har byggts på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och är ett fordon du kan lita på. Du kan uppskatta bilens körkomfort bland annat tack vare den exceptionella sikten som fronten erbjuder. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering. Du kan också välja ett mediepaket och använda backkameran med mycket vid vinkel.

Utvändigt

Med sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
2020 l
Last
540 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top