Pilote

helintegrerad husbil

G781FC EXPRESSION

De integrerade husbilarna, drivna av äventyrslystnad, kombinerar perfekt praktisk nytta och passion för oförglömliga resor. Deras geniala design skapar en sann nomadisk fristad, redo att utforska nya horisonter och uppleva exceptionella äventyr under hela resan.

G781FC i video

G781FC i närmare

Pilote

Den stora salongen med face-to- face soffor öppnar utrymmet i G781FC. Harmoni och volymer dominerar. Det har aldrig varit så lät att röra sig omkring mittsängen eller komma åt taksängen. Med dess Al-ko chassi, 20 cm dubbelgolv, rikliga utrustning som standard och mycket bekväma livsutrymmen, lockar den dig att upptäcka världen.

Badrummet

G781FC har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme. En fullängdsspegel kompletterar inredningen i det eleganta badrummet.

Vardagsrummet

Två stora lädersoffor är placerade mitt emot varandra i denna omsorgsfullt utformade salong. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. Det textilklädda taket och de många LED-lamporna skapar en varm stämning i detta vackra livsutrymme.

Sovrummet

Sovrummet har en stor mittsäng på 150x190. Passagen runt bordet har utformats för att garantera en enkel åtkomst till klädskåpen och ett litet toalettbord. Hyllorna vid sänggavlarna erbjuder ytterligare förvaringar. Sängens huvudände kan höjas elektriskt, och det finns två högtalare och ett TV-uttag i det här stora sovrummet.

Utanför

Med sitt estetiska utseende, sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det dubbla golvet på 20 cm på hela bredden erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Köket

Köket innehåller en praktisk arbetsyta, ett 160 l kylskåp, en 2-lågig gasspis med hög effekt samt stora lådor och kastrullskåp. Dessa högklassiga anordningar erbjuder en daglig komfort.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.90 m

Bredd

2.69 m

Höjd

2.69 m

Berth

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

1195 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.