Pilote

halvintegrerad husbil

P746GJ EXPRESSION

Upptäck den längsta husbilen i vårt sortiment. Med sin eleganta design och generösa mått erbjuder detta rymliga fordon enastående komfort för minnesvärda resor. Ge dig ut på oförglömliga äventyr ombord på denna profil.

P746GJ i närmare

Pilote

Den rymliga halvintegrerade P746GJ är som gjord för att uppfylla önskemålen på stora inre volymer: I det stora sovrummet med dess enkelsängar, i badrummet som separerats med en dubbel skiljevägg, i köket och i salongen med stora soffor. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. Upp till 5 personer kan följa med.

Vardagsrummet

Den mysiga dinetten har två bekväma soffor. Det stora bordet har plats för 5 personer. 

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Sovrummet

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i P746GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170x205.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrummet

P746GJ har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.45 m

Bredd

2.69 m

Höjd

2.69 m

Berth

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Nyttolast

505 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.